вторник, 6 декабря 2022 г.

З ювілеєм, Семене Івановичу!

Сьогодні 80-річний ювілей відзначає ветеран Дунайського пароплавства, колишній капітан-механік службово-допоміжного флоту Семен Іванович Абгаш.


Трудову діяльність Семен Іванович розпочинав у Ренійському порту. Через рік вступив до Кілійської морехідної школи і після її закінчення повернувся до Дунайського пароплавства на посаду моториста.

Після закінчення курсів судноводіїв маломірних суден при НКК пароплавства працював шкіпером-мотористом на самохідному флоті. 1979 року Семен Іванович отримав диплом Київського річкового училища за спеціальністю судноводія.

Завдяки сумлінному ставленню до справи та працьовитості він зарекомендував себе як відмінний шкіпер, націлював своїх підлеглих на чітку та злагоджену роботу. 1976 року С.І. Абгаш був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора.

З 1972 по 1986 р. Семен Іванович працював на теплоході «Душанбе», останніми роками до виходу на пенсію – капітаном-механіком на суднах допоміжного флоту «Южный» та Дельфін». 2009-го він вийшов на заслужений відпочинок, але й потому не втрачав зв'язку з рідним підприємством, колегами.

У день ювілею ветеранська організація бажає Семену Івановичу доброго здоров'я, добробуту, бадьорості, миру та сімейного затишку!

Читайте также