среда, 7 декабря 2022 г.

Світла пам’ять Надії Дмитрівні Поповій

Ветеранська організація УДП, колектив РКВ централізованої бухгалтерії з глибоким сумом сповіщають про смерть ветерана пароплавства, колишнього начальника розрахунково-касового відділу Надії Дмитрівни Попової.

Надія Дмитрівна почала працювати в Дунайському пароплавстві в грудні 1962 року. В РКВ пройшла шлях від бухгалтера до начальника відділу. Була вдумливим, вимогливим, справедливим керівником. Вона не просто сумлінно працювала, а й жила інтересами, проблемами та турботами пароплавства.

Колеги пам’ятають її як добру, мудру і чуйну людину,життєлюбку, оптимістку, відповідальну й турботливу матір і бабусю. Її поважали як в самому РКВ, так і в управлінні пароплавства, зважали на її думку.

Почесний працівник УДП, почесний працівник морського та річкового транспорту України - цими званнями Надія Дмитрівна була нагороджена за багаторічну сумлінну працю. І на заслужений відпочинок пішла, залишивши після себе дружний, працездатний колектив.

Як людина активної життєвої позиції, Надія Дмитрівна і на заслуженому відпочинку продовжувала працювати у міській раді ветеранів в якості бухгалтера, волонтера, допомагала людям.

Колеги, друзі глибоко сумують з приводу смерті Надії Дмитрівни та виражають щирі співчуття рідним.

Читайте также