воскресенье, 4 июля 2021 г.

Працівники УДП в День флоту вшанували пам'ять моряків всіх поколінь




В рамках святкування Дня працівників морського та річкового флоту України 4 липня в Українському Дунайському пароплавстві відбулися церемонії покладання квітів до пам'ятників морякам. У них взяли участь в.о. голови Правління ПрАТ «УДП» Олег Мудраченко, керівники служб та відділів,  профспілкових організацій, представники флоту та берега.


- Сьогодні, в День працівників морського та річкового флоту, ми традиційно зібралися, щоб вшанувати пам'ять найперших працівників пароплавства, які в 1944-1945 роки, після заснування Радянського Дунайського державного пароплавства з великими труднощами й ризиком здійснювали перевезення по Дунаю тоді ще військових, гуманітарних вантажів, - зазначив голова ППО УДП Віталій Тарарчук. - Сьогодні ми працюємо в мирний час, хоча підприємство в останні роки переживає нелегкі часи. І хочеться, віддаючи данину пам'яті першим працівникам пароплавства,  відзначити, що поки живе УДП, поки ми вкладаємо в підприємство всіх можливих зусиль для того, щоб стабілізувати його роботу, ми їх пам'ятаємо. Зі святом всіх!

26 листопада цього року виповниться 45 років з дня загибелі теплохода «Речица». І за багаторічною традицією працівники пароплавства в цей день також вшановують пам'ять 12 загиблих членів екіпажу.

На згадку про тих, хто не повернувся додому, працівники пароплавства поклали квіти до підніжжя пам'ятного знака морякам торгового флоту, загиблим у Другій світовій війні, і членам екіпажу теплохода «Речица».











Читайте также