суббота, 3 июля 2021 г.

Вітаємо з Днем працівників морського та річкового флоту України!


Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, моряки, ветерани, колеги!

Від імені керівництва Українського Дунайського пароплавства вітаємо з професійним святом - Днем морського та річкового флоту України - всіх моряків і фахівців, пов'язаних з забезпеченням роботи водного транспорту.

Морський та річковий транспорт - одна із значущих галузей економіки країни, і в цьому заслуга багатьох поколінь, які присвятили своє життя нелегкій праці, назавжди поєднали свою долю з флотом. Ваш внесок у роботу галузі, - безцінний. Ми поважаємо вашу працю та пишаємося мужністю і стійкістю, якої часто потребує виконання професійних завдань.

Сьогодні ПрАТ «УДП» докладає всіх зусиль, щоб зберегти перспективи, залишитися підприємством, здатним приносити прибуток і робити внесок в економіку регіону. І в цьому чимала заслуга колективу. Тож прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, професіоналізм, вміння протистояти труднощам і вірність підприємству.

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров'я, удачі, оптимізму, сім футів під кілем і попутного вітру, надійного якоря та відданості тих, хто вас любить і чекає!

Читайте также