понедельник, 5 июля 2021 г.

Вітаємо Петра Суворова з нагородою!



04 липня 2021 року Надзвичайний і Повноважний Посол України в Угорщині, Представник України в Дунайській Комісії Любов Непоп з нагоди Дня працівників морського та річкового флоту привітала Головного інженера Секретаріату Дунайської Комісії, екс-президента ПрАТ “УДП” Петра Суворова та від імені Міністра інфраструктури України вручила нагороду – нагрудний знак Міністерства інфраструктури України «За трудові досягнення». Про це повідомляє на своїй сторінці в Фейсбук Любов Непоп.

Петро Суворов нагороджений за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та значний внесок у розвиток морської та річкової галузі.

"Вітаю з заслуженою нагородою та бажаю міцного здоров’я, наснаги, сил, оптимізму та нових здобутків у подальшій роботі з розвитку вільного та безпечного судноплавства на Дунаї!
Вірю, що спільними зусиллями ми примножимо славу України як великої морської і річкової держави, а наші судна і надалі гідно нестимуть український прапор водними просторами Батьківщини і світу", - відзначила Любов Непоп.




Читайте также