среда, 7 июля 2021 г.

З ювілеєм, Наталіє Михайлівно!

Сьогодні ювілейну дату відзначає ветеран підприємства Наталія Михайлівна Рибалко, яка присвятила 41 рік сумлінної праці - з вересня 1971 року до листопада 2012 року — Дунайському пароплавству.


На початку Наталія Михайлівна працювала техніком, а після закінчення в 1975 році Одеського політехнічного інституту й отримання кваліфікації інженера-механіка - інженером-конструктором проектно-конструкторського бюро. Це були десять років напруженої роботи ПКБ, куди вкладено чимало її особистої праці, сил і енергії.

На досягнутому Наталія Михайлівна не зупинилася, оскільки завжди була однією з тих, хто, як справжній професіонал, постійно прагне до нових знань і висот. За її плечима навчання на факультеті підвищення кваліфікації при Ленінградському вищому інженерному морському училищі ім. адмірала С.О. Макарова в 1981 році, в Ленінградській філії Всесоюзного інституту стандартизації та метрології в 1983 році. І пізніше стандартизація стала справою її життя: з вересня 1989 року Наталія Михайлівна очолила цей напрямок роботи в пароплавстві. Спочатку в якості керівника сектора стандартизації, потім начальника бюро стандартизації, а пізніше і начальника відділу системи менеджменту якості та стандартизації.

Керівництво пароплавства цінувало висококваліфіковану працю Наталії Михайлівни, відповідальне ставлення до роботи. Її високі професійні якості неодноразово заохочувалися Почесними грамотами пароплавства, званнями «Кращий працівник УДП», «Почесний працівник УДП». Вона нагороджена медаллю «Ветеран праці», Почесною грамотою Державного комітету по стандартизації, метрології та сертифікації України як кращий працівник в галузі стандартизації.

І разом з тим Наталія Михайлівна завжди залишалася чуйною, тактовною, делікатною і при цьому стійкою і рішучою людиною, завжди зібраною і з незмінним самовладанням. А ще дуже душевною, готовою в будь-яку хвилину допомогти порадою та поділитися безцінним життєвим досвідом.

З листопада 2012 року Наталія Михайлівна на пенсії. Але і вдома вона не змінила основних життєвих принципів, знайшовши позитивні й прогресивні захоплення, які підтримують і допомагають залишатися в тонусі.

Ветеранська організація, колеги, друзі від щирого серця бажають іменинниці міцного здоров'я, невичерпної енергії, добробуту, тепла і любові оточуючих!

Читайте также