воскресенье, 9 мая 2021 г.

Зі святом, ветерани!




Лави ветеранів рідішають, і з року в рік це стає все помітнішим.

- Ветерани Українського Дунайського пароплавства - гордість і стрижень підприємства. Вони пройшли велику школу життя. Переживши жорстоку війну, з ентузіазмом відновлювали країну, зруйновану економіку, брали участь в перевезеннях військових і народногосподарських вантажів по Дунаю, - каже голова ветеранської організації УДП Людмила Анатоліївна Павленко.

За минулі десятиріччя список учасників війни 1941-1945 років скоротився, а тим, хто нині живе, вже за 90 років. Але працівники пароплавства ще пам'ятають імена багатьох ветеранів, які залишили яскравий слід в історії підприємства. У ці дні хочеться згадати всіх - і тих, хто вже пішов з життя, і ще живих. Їх бойовий і трудовий шлях відзначений багатьма нагородами та подяками.

Серед нині живих учасників війни та учасників бойових дій - Іван Григорович Бондар, Ілля Федосійович Долгов, Віктор Костянтинович Каренко, Ніна Георгіївна Козлова, Степан Петрович Філіппов, Анна Петрівна Чубатюк, Віра Федорівна Янковська.

Трохи більший список учасників трудового фронту - це 18 ветеранів підприємства.

Всі вони вже в поважному віці, багато хто потребує стороннього догляду, тому свято Перемоги зустрічають вдома, в колі сім'ї. У минулому залишилися зустрічі з бойовими товаришами, але з ними залишаються спогади та повага оточуючих.

Сердечно вітаємо всіх ветеранів з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги та бажаємо здоров'я, бадьорості духу, родинного тепла й турботи. Схиляємо голови перед пам'яттю тих, кого вже немає з нами. Зі святом, ветерани!





Читайте также