суббота, 8 мая 2021 г.

Вітаємо з Днем пам'яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!





Шановні ветерани Другої світової війни, працівники Українського Дунайського пароплавства, моряки!

Від імені керівництва та ветеранської організації ПрАТ «УДП» прийміть наші вітання з Днем пам'яті та примирення та Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Наше право на життя під мирним небом було завойовано високою ціною. Друга світова війна забрала мільйони людських життів, перетворила на руїни міста і села. Народ України зробив вагомий внесок у справу перемоги над нацизмом і заплатив за це високу ціну - мільйонами життів тих, хто не повернувся з фронту, з концтаборів, з каторжних робіт, був розстріляний або помер від голоду й ран. Стійкість, мужність, самовідданість, відвага - ці якості повною мірою були виявлені нашими дідами й прадідами у воєнні та повоєнні роки.

Неоціненний внесок у боротьбу із загарбниками внесли моряки торгового флоту, які брали участь в бойових операціях, доставляли до місця боїв боєприпаси, постачання, військову техніку, перевозили поранених і евакуювали мирне населення.

Ми завжди будемо пам'ятати, якою ціною дісталася перемога, тому не перестанемо дякувати старше покоління, яке винесло на своїх плечах весь тягар війни в ім'я свободи та щасливого майбутнього для своїх нащадків.

І в нинішній час нащадки ветеранів зі зброєю в руках захищають свободу й територіальну цілісність України на східних територіях країни.

У це свято в першу чергу хочеться побажати миру і злагоди, адже ніщо не вартує дорожче за людське життя, сльози матерів, зламані долі. Низький уклін вам, ветерани, за те, що вистояли в тій війні й відродили країну! В цей день бажаємо всім міцного здоров'я, щастя та родинного благополуччя, єдності, процвітання та спокійних днів.

Читайте также