четверг, 13 июля 2023 г.

Бронювання співробітників УДП успішно завершено


Керівництво підприємства та нашої первинної профспілкової організації доклало для цього максимум зусиль.
Бронювання підтверджено для плавскладу, працівників бази технічного обслуговування флоту (БТОФ), Кілійського заводу, та інших критично важливих для стабільної роботи підприємства працівників.

У кадровому департаменті всім заброньованим співробітникам надається Витяг із наказу Мінекономіки «Про бронювання військовозобов'язаного».

Документ слід носити із собою разом із військовим квитком та пред'являти на вимогу представникам територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Бронювання дійсне на термін 6 місяців, і буде продовжено.

Нові співробітники плавскладу, які зараз приходять на роботу в УДП, одразу подаються на додаткове бронювання!

Списки заброньованих можуть коригуватись!

Бронювання не зберігатиметься для співробітників, які будуть звільнені, або припинять виконувати критично важливі функції. Про так випадки підприємство має повідомляти центри комплектації!

Сподіваємося, що нові списки на бронювання військовозобов'язаних швидше проходитимуть процедуру узгодження. Адже ПрАТ «УДП» вже входить до списку підприємств, що є критично важливими для функціонування економіки.

Витяг з Наказу, який підтверджує бронювання, співробітники УДП можуть отримати в адмінбудівлі в каб. 515 з 9.00 до 13.00 години.

Читайте также