понедельник, 8 мая 2023 г.

УДП створює умови для роботи персоналу


Багато років господарство пароплавства не фінансувалося. Занепадало, руйнувалося.

Тому з минулого року триває програма модернізації та відновлення.

Напередодні зими були запущені власні котельні – у головній адмінбудівлі, БТОФ, Учбовому центрі. Було виконано цілий комплекс робіт з налагодження котлів та контрольно-регулюючих приладів, влаштовано резервну електролінію живлення адмінбудівлі пароплавства.

На заміну дизель-генераторів, що відпрацювали 45 років, закуплено нові, більш потужні. Наразі силами енергетиків управління господарської інфраструктури спільно з проєктантами ведеться робота з виготовлення проєктної документації, отримання погоджень тощо.

З осені минулого року в адмінбудівлі встановлено понад 40 сучасних кондиціонерів інверторного типу, ще 40 кондиціонерів планується встановити у найближчий час. Кондиціонери цього типу економічні - дозволяють утричі заощадити споживання електроенергії.

У пароплавстві нарешті з’явилася гаряча вода! У санвузлах адмінбудівлі встановлено 20 бойлерів із заміною кранів та труб.

Проведено ремонт водорозподільної станції у підвальному приміщенні адмінбудівлі, що забезпечує як подачу питної та технічної води, так і заповнення трубопроводів системи пожежогасіння. Замінено центральний вузол системи водорозподілу, насосна група. Це дозволить станції за своєчасного технічного обслуговування прослужити ще довгі роки.

Відновлено роботу чотирьох пасажирських ліфтів. У планах цього року – відновлення вантажного ліфта вантажопідйомністю 2000 кг. ЛІФТ НЕ ПРАЦЮВАВ 17 РОКІВ!!!

Здійснено благоустрій території навколо адмінбудівлі – демонтовані та замінені на нові аварійні залізобетонні опори, встановлено освітлення, замінено систему електроживлення.

Для співробітників УДП облаштовано обідню зону, обладнану кількома мікрохвильовими печами, чайниками, набором посуду, меблями, кондиціонером, холодильниками.

Продовжуються роботи з ремонту виробничих приміщень із заміною електропроводки, електрообладнання та радіаторів опалення (загалом буде замінено 160 радіаторів).

Продовжуються роботи із приведення в робочий стан каналізаційних трубопроводів із замиканням на загальноміський колектор.

І це лише частина великого комплексу робіт. 

Читайте также