пятница, 21 октября 2022 г.

Перший баржевий караван УДП відправився з Ізмаїлу на Середній Дунай

20 жовтня з Ізмаїлу вийшов у рейс теплохід УДП «Капитан Жидков». Порт призначення - Смедерево. У складі каравану - 5 барж із вантажем аглоруди та котунів. Розрахунковий час прибуття до порту призначення — 10-12 діб в залежності від гідронавігаційної обстановки на Дунаї.


Як повідомляється на офіційній сторінці генерального директора УДП Дмитра Москаленка у Фейсбук, лінія запущена в рамках діючого великого контракту (у який було внесено зміни щодо ціни та ще деяких пунктів) з доставки української залізорудної сировини для металургійного виробництва в Сербії. Партнер пароплавства - велика компанія, співробітництво з якою забезпечує УДП стабільне завантаження флоту роботою.

Завдяки проєкту підприємство, крім отримання привабливих комерційних умов, впроваджує більш якісне управління флотом, довгострокове рейсове планування та формування інфраструктури з обслуговування флоту на Середньому Дунаї.

УДП також отримує додаткові можливості щодо перевезення вантажів у зворотний бік.

Повернення на Середній Дунай супроводжується технічною модернізацією суден. Встановлюються системи контролю витрат палива, відеоспостереження, оналайн-диспетчеризації. Екіпажі пройшли перевірку знань та підтвердили свою кваліфікацію.





Читайте также