пятница, 23 сентября 2022 г.

УДП готується до найскладнішого опалювального сезону в Україні

Сьогодні вся країна готується до опалювального сезону. Накопичуються запаси газу, вугілля, значно збільшена заготівля дров. Міста готують альтеративні, автономні джерела тепла та електроенергії. Всі розуміють, що для успішного проходження сезону доведеться економити. В режим максимальної економії переходить більшість європейських країн.

УДП не є виключенням, адже є частиною країни.

Перед технічними службами поставлене завдання забезпечити котельні пароплавства запасом твердого палива, зменшити втрати тепла, провести капітальні ремонти обладнання, підготувати нашу систему електропостачання для роботи в критичних умовах, повідомляє прес-служба ПрАТ "УДП".

ВП “Учбовий центр”, БТОФ, сектор метрології та ділянка з обслуговування суднових засобів безпеки, ГВСП "Підмінний екіпаж", інші структури та підрозділи пароплавства забезпечуються теплом з котелень на твердому паливі. В процесі закупівлі майже 500 тонн вугілля.

Влаштовується резервна лінія живлення адмінбудівлі пароплавства, яка потрібна на випадок аварійного відключення основної лінії. Створюється резерв електротехнічних матеріалів для можливості оперативної ліквідації аварій відділом енергозабезпечення.

Виконується капітальний ремонт енергопостачання газової котельні, капітальний ремонт водорозподільчого вузла адмінбудівлі.

Особлива увага приділяється утепленню приміщень, де працює персонал. Адміністративний корпус пароплавства будувався за часів, коли витрат газу ніхто не рахував. Тим не менш, на підприємстві роблять все можливе для зменшення витрат тепла та електроенергії.

Економія і зменшення витрат - це не просто питання заощадження коштів УДП. Це загальнодержавне питання спроможності країни пережити зиму та виграти енергетичну війну. Це відповідальність компанії перед країною!

Читайте также