воскресенье, 11 сентября 2022 г.

Вітаємо із 90-річчям!

11 вересня 90-річчя від дня народження відзначає ветеран УДП, колишній старший механік морських та річкових суден Володимир Володимирович Кіріанакі.

Свою трудову діяльність у пароплавстві Володимир Володимирович починав як моторист, старший моторист на морських суднах. Після закінчення Одеського морського училища перейшов на посаду четвертого механіка. Він наполегливо підвищував свій загальноосвітній та технічний рівень, переймав досвід колег. Довгий час працював другим механіком на пасажирському теплоході "Амур". За трудові успіхи його було занесено до Книги Пошани судна, у 1970-му відзначено званням «Кращий за професією».

В.В. Кіріанакі пройшов усі щаблі професійного зростання до старшого механіка. 1976 року Володимир Володимирович перейшов на річкові транспортні судна та очолив технічну команду новозбудованого теплохода «Кузьма Галкин». Як досвідчений фахівець, швидко освоїв нове обладнання та механізми, виявив конструктивні недоліки та вніс пропозиції щодо їх усунення.

У його професійній «скарбничці» – десятки раціоналізаторських пропозицій, 1979 року В.В. Кіріанакі був нагороджений званням «Найкращий раціоналізатор РДП». Був відзначений і найціннішою для будь-якого фахівця нагородою – знаком «За безаварійну роботу».

У Дунайському пароплавстві Володимир Володимирович працював до 1988 року.

Ветеранська та профспілкова організації бажають ювіляру міцного здоров'я, бадьорості, енергії, любові та турботи близьких!

Читайте также