суббота, 10 сентября 2022 г.

З ювілеєм!

10 вересня 85-річний ювілей відзначає ветеран пароплавства Дмитро Іванович Колесниченко, трудовий стаж якого на підприємстві налічує 43 роки.

У пароплавство Д.І. Колесниченко прийшов на роботу після закінчення Кілійської морської школи. Він одразу виявив себе як старанний працівник. Прагнучи професійного зростання, переймав досвід у старших колег, заочно закінчив судномеханічне відділення Одеського морехідного училища.

Спочатку Дмитро Іванович працював на суднах каботажного плавання, згодом був призначений на посаду третього механіка теплохода «Ананьєв». З 1974 року та до виходу на пенсію Д.І. Колеснитков працював на посаді другого механіка на морських суднах.

В екіпажі його поважали як доброзичливого, грамотного спеціаліста, наставника молодих колег. За свій трудовий внесок у розвиток підприємства Дмитра Івановича було нагороджено знаком «Почесний працівник УДП».

Ветеранська організація, профспілковий комітет, технічна служба вітають ювіляра з днем народження та бажають щастя, здоров'я, бадьорості та сімейного затишку!

Читайте также