пятница, 19 февраля 2021 г.

ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» вдало пройшло сертифікацію системи менеджменту якості





ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» вдало пройшло сертифікацію системи менеджменту якості та підтвердило сертифікат відповідності за версією ДСТУ ISO 9001:2015 «Система управління якістю. Вимоги».

Сертифікацію провело ДП "Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України" з 21 по 22 січня 2021 року. Згідно з планом аудиту було перевірено 11 підрозділів.

- На підставі підсумків аудиторської перевірки представником Регістру був зроблений висновок про те, що система управління якістю ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» стосовно надання послуг відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001:2015, фактичний стан процесів, на які поширюється система управління якістю, забезпечує стабільність надання послуг та відповідає вимогам нормативних і законодавчих документів, якість послуг, які надаються, знаходиться у керованих умовах, що регулюється процедурами організації та відповідає встановленим вимогам споживачів та законодавчим вимогам з надання послуг, - зазначає в. о. начальника відділу системи менеджменту якості та стандартизації Олег Вельчев.

Читайте также