вторник, 22 декабря 2020 г.

Вітаємо енергетиків з професійним святом!



Щороку 22 грудня в Україні святкується День енергетика. У цей день привітання приймають усі, хто причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. А для нас День енергетика - відмінний привід більш дбайливо та економно відноситися до ресурсів. 

У складі служби адміністративно-господарського обслуговування ПрАТ «УДП» знаходиться ділянка енергозабезпечення, без якого на підприємстві не обійтися. Її завдання - забезпечувати всі берегові об'єкти електроенергією. Очолює його провідний інженер-енергетик Юрій Пилипець. Господарство у ділянки досить велике: вісім високовольтних ліній, а ще кілометри мереж, ліній електропередач, об'єкти, розміщені по території міста. 

Провідний інженер-енергетик Юрій Пилипець.

Турбот у фахівців ділянки вистачає. Всі вони обізнані, кваліфіковані фахівці, що працюють на підприємстві не перший десяток років, на них завжди можна покластися, доручити виконання завдання будь-якої складності. Їх силами щорічно виконується чимало ремонтних, планово-попереджувальних, профілактичних робіт по трансформаторам, розподільчим щитам адмінкомплекса, будівель і споруд, щоб забезпечити безперебійну роботу енергосистеми пароплавства. 

Шановні енергетики, у професійне свято прийміть слова вдячності за досвід та професіоналізм, з яким вам вдається вирішувати численні завдання, пов'язані з безаварійною роботою енергосистеми підприємства, попередженням аварійних ситуацій! Нехай будь-яка неполадка у вашій роботі легко усувається, а всі системи та механізми працюють безперебійно. Щиро бажаємо вам здоров'я, професійної майстерності, благополуччя та щастя!

Читайте также