пятница, 24 апреля 2020 г.

МАЙБУТНЄ ЧИ МИНУЛЕ – ВИБІР ЗА ВАМИ





Шановні колеги!

На жаль, останнім часом наше з Вами підприємство знаходиться під безпрецедентним тиском з боку різних бандитських груп та організованих угруповань, імена за якими всім добре відомі. Слід відзначити, що деякі з наших колег, як і ті, що були звільнені останнім часом, мають або мали безпосередній зв'язок з цими угрупованнями. Метою цих злочинних угруповань є доведення до банкрутства підприємства та продовження безкарного розкрадання стратегічно важливого для України підприємства. Останнім з прикладів таких намагань є хакерські атаки, організовані цими ж злочинними угрупованнями за сприяння працівників УДП, на робочу пошту певних співробітників, які так чи інакше мають відношення до фрахтової роботи та створення умов, за якими підприємство могло недоотримати значні фрахтові надходження від західних клієнтів. 

Окрім цього, певні працівники, що мають доступ до документів та інформації, що мають конфіденційний та службовий характер, продовжують копіювати та розповсюджувати інформацію злочинцям за винагороду та наносити неймовірну репутаційну та майнову шкоду підприємству. І це лише маленька частина тієї побутової корупції, що вчиняється проти свого ж підприємства, на якому працюють та працювали цілі покоління Ваших рідних та близьких.

Нове керівництво ПрАТ «УДП» та правоохоронні органи повністю володіють інформацією по кожному конкретному працівнику, які продовжують таку «співпрацю» зі злочинцями. 

Вчергове нагадуємо, що подібні дії працівників не залишаться без уваги правоохоронних органів та вже знайшли та знайдуть ще своє відображення у відповідних кримінальних справах. Хочемо звернути увагу, що підприємство знаходиться в надзвичайно скрутному фінансовому становищі, що стало результатом десятиліть розкрадання підприємства (в тому числі попереднім керівництвом за сприяння деяких нинішніх працівників) та безпрецедентних умовах пандемічної ситуації, пов’язаної з COVID-19, що впливають на умови ведення бізнесу та вже призводять до фінансової неспроможності деяких з наших західних партнерів виконувати свої фінансові зобов’язання перед ПрАТ «УДП».

З огляду на зазначене, просимо всіх колег визначитись, які цінності Ви розділяєте, в якому майбутньому хочете опинитись, в якому статусі, та чи прагнете Ви дійсно процвітання своєму підприємству, а отже і своїй впевненості у завтрашньому дні.

Зі свого боку, нове керівництво зробить все можливе для тих чесних працівників, хто прагне працювати, розвиватись, отримувати нові знання та зростати в професійному та матеріальному плані. 

Для тих з колег, хто власне не готовий до чесних та прозорих правил гри, виходу з кризового стану та розвитку підприємства, будуть зроблені відповідні організаційні висновки та винні – притягнені до відповідальності. 

Підприємство і надалі буде всіма доступними засобами перешкоджати спробам “авторитетних” бізнесменів Одеси, Ізмаїла, Відня "знімати" корупційну ренту з активів пароплавства (вкрадених ліхтерів, “прокладок” пасажирського та річкового флоту, завищених ремонтних відомостей, дочірніх і спільних підприємств у ЄС, корупційних дій з фрахтувальниками тощо).  

Майбутнє чи минуле – вибір за Вами.

З повагою та надією на плідну співпрацю,

Адміністрація ПрАТ «УДП».

Читайте также