четверг, 4 января 2024 г.

Світла пам'ять Бойку Анатолію Васильовичу

Ветеранська організація УДП з глибоким сумом повідомляє про смерть колишнього капітана, ветерана пароплавства Анатолія Васильовича Бойка та висловлює співчуття його рідним та близьким.

До Дунайського пароплавства Анатолій Васильович прийшов у 1966 році після закінчення Кілійської моршколи. Довгий час працював на теплоході "Курск". Спочатку матросом, боцманом, кермовим. Після закінчення Київського річкового училища був призначений третім помічником капітана, виріс на цьому судні до старшого помічника.

А.В. Бойко зарекомендував себе як сумлінний, грамотний спеціаліст, досвідчений судноводій, який освоїв всю судноплавну ділянку Дунаю від порту Усть-Дунайськ до порту Кельхайм. Добре вивчив німецьку мову.

Останні кілька років до виходу на пенсію у 2009 році він очолював екіпажі теплоходів «Капітан Мещеряков», «Улан-Батор», «Іваново».

Після виходу на заслужений відпочинок Анатолій Васильович багато років на громадських засадах очолював первинну ветеранську організацію УДП у Кілії. Чуйний, енергійний, він надавав усю можливу допомогу як членам правління ветеранської організації УДП у їхній роботі, так і ветеранам пароплавства у рідному місті.

Чудової душі людина, прекрасний чоловік і батько, активіст — таким пам'ятатимуть його колеги та друзі.

Світла йому пам'ять!

Читайте также