четверг, 7 сентября 2023 г.

УДП планує почати бункерування власного флоту


У пароплавства з’явиться інфраструктура для бункерування суден. Це означає зменшення витрат та посилення контролю.

Також у планах будівництво сучасного комплексу з утилізації лляльних вод, який має відповідати міжнародним екологічним вимогам.

Загалом з початку 2023 року на нашій БТОФ вже відбулися грандіозні зміни.

«Створена цілісна інфраструктура з обслуговування як самохідного, так і несамохідного флоту пароплавства, розрахована на увесь спектр робіт міжнавігаційного характеру (слюсарні та зварювальні роботи, рихтування кришок трюмів, ремонт швартівних лебідок, електродвигунів брашпилів, виміри товщин корпусу, фарбування питних цистерн і т. д.), - розповыдаэ генеральний директор УДП Дмитро москаленко. - Пам’ятаєте, скільки галасу було в кінці минулого року з приводу розформування Підмінного екіпажу? У Міністерства летіли скарги від «старых работников флота». Аноніми вимагали в жодному випадку нічого не міняти, бо інакше УДП зупиниться та розвалиться.

Але насправді були зупинені лише корупція та нехлюйство!

Ефективність ремонтів, контроль за виконанням робіт, безпека – значно зросли!

Запущена друга виробнича ділянка – у серпні на БТОФ відремонтували 56 барж, повністю ліквідувавши чергу з суден.

Створено мобільну бригаду з фарбування питних цистерн.

Всі співробітники працевлаштовані офіційно, більше не має «лівих» ремонтів та нецільового використання запчастин.

Всі ЗЗЧ надаються лише через модернізований склад. Запроваджений «вхідний» контроль якості запчастин від постачальників.

Всі заявки на ремонт з переліком необхідних робіт подаються в електронному вигляді, електронна картка на ремонт зберігається у базі заявок.

Обов'язковою є фотофіксація робіт за принципом «було – стало».

Територія бази по периметру обладнується відеокамерами.

Робітники забезпечені індивідуальними засобами захисту – касками, рукавицями, спецодягом та спецвзуттям, приведені до ладу виробничі приміщення, усунуто недоліки у частині охорони праці.

Впроваджується система мотивації праці для співробітників: що більше одиниць несамохідного флоту буде відремонтовано на дільниці, то більше заробляє бригада.

Створена інфраструктура утилізації металобрухту та відходів нафтопродуктів.

Останній час майже вся портова інфраструктура Придунав’я потерпає від атак російських дронів. Але ми віримо у ЗСУ, віримо в українське ППО і продовжуємо розбудову і модернізацію нашої бази технічного обслуговування флоту!"

Читайте также