понедельник, 3 июля 2023 г.

Пройдений найважливіший етап процедури бронювання співробітників УДП

Про це повідомив голова первинної профспілкової організації Українського Дунайського пароплавства Анатолій Ніколаєв.

За його словами, поданий Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України список військовозобов’язаних співробітників УДП погоджений військовими.

«Це основний етап, подання ще має пройти через Міністерство економіки, але військові прийняли рішення. Тому ми налаштовані позитивно, спільно з керівництвом УДП робимо все можливе, щоб процедура була завершена якнайшвидше», – повідомив Анатолій Петрович.

За словами Ніколаєва, після ухвалення Кабміном у січні цього року Порядку та критеріїв визначення підприємств, установ і організацій критично важливими, керівництво УДП без зволікань розпочало процедуру бронювання співробітників.

«УДП – це критична транспортна інфраструктура, що виконує стратегічні завдання. Підприємство відповідає зазначеним у Порядку критеріям. І керівництво УДП, і наша профспілка виходили на Міністерство з відповідним зверненням. Нас почули. Нарешті ключове рішення прийнято, треба спокійно дочекатись. Впевнений, все буде добре», – зазначив Анатолій Ніколаєв.

Читайте также