суббота, 1 июля 2023 г.

Нагородження напередодні професійного свята


В першу неділю липня традиційно визначаємо День працівників морського та річкового флоту України.

Напередодні свята заступник генерального директора УДП Владислав Бєлах вручив працівникам пароплавства Подяки Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Почесні відзнаки Асоціації портів України, Почесні грамоти Ізмаїльського міського голови та Українського Дунайського пароплавства.

Серед нагороджених співробітники пароплавства, які брали участь у виконанні завдань, пов'язаних з безпекою судноплавства та посиленням обороноздатності України.

«Наша компанія зіграла важливу роль у посилені захисту Придунав’я від ворога, наші співробітники разом з прикордонниками та військовими неодноразово виконували важливі завдання для того, щоб убезпечити наш регіон від ворога, відновити безпечне судноплавство. Напередодні свята ми також вітаємо наших співробітників, які сьогодні перебувають у Збройних силах України. Ми з нетерпінням чекаємо на їх повернення, молимось, щоб вони повернулися живими та неушкодженими. І обов’язково з Перемогою», - зазначив Владислав Бєлах.

За ініціативою керівництва УДП, ще з минулого року на підприємстві відновлена добра традиція - на всі важливі свята дарувати членам нашого трудового колективу подарунки. Саме тому напередодні професійного свята усі працівники підприємства також отримують матеріальне заохочення!

«Успіхи підприємства – це результат роботи всієї нашої команди, кожного з вас. УДП цього року сплатило державі безпрецедентні суми податків та дивідендів. Водночас ми робимо все можливе, щоб покращувати матеріальне забезпечення нашого трудового колективу, без самовідданої праці якого були неможливі жодні економічні досягнення компанії», - заявив Владислав Бєлах.






Читайте также