суббота, 22 октября 2022 г.

Вітаємо Анатолія Петровича Міхєєва з ювілеєм!

22 жовтня 80-річний ювілей відзначає ветеран пароплавства Анатолій Петрович Міхєєв, який багато років пропрацював старшим інспектором з кадрів закордонного плавання відділу роботи з персоналом.

У пароплавство Анатолій Петрович прийшов у 1975 році, вже маючи досвід роботи слюсарем на Ізмаїльському судноремонтно-механічному заводі. Працював матросом, мотористом, шкіпером, боцманом після закінчення Одеського морехідного училища — третім механіком. Паралельно 1977 року закінчив Ізмаїльський педінститут.

1982 року А.П. Міхєєв перейшов на посаду інспектора у відділ кадрів. У його завідуванні була досить складна ділянка — механіки, з якими він зумів вибудувати довірчі, робочі відносини. Багато уваги приділяв зміцненню дисципліни, розстановці та закріпленню кадрів на суднах своєї групи з урахуванням індивідуальних якостей, накопичив великий досвід кадрової роботи.

Колеги, з якими його пов'язували дружні стосунки, завжди відгукувалися про Анатолія Петровича з повагою, цінували як професійні, так і людські якості, позитивний настрій.

За багаторічну працю А.П. Міхєєва нагороджено медаллю «Ветеран праці», знаком «Почесний працівник УДП, подякою ДДМРТУ.

Анатолій Петрович вийшов на заслужений відпочинок у 2011 році, але й на пенсії зберігає інтерес до життя рідного підприємства, енергійний, не сидить без діла, займаючись домашнім хазяйством.

Стопами батька пішли син і онук, які також пов'язали свою професійну діяльність з флотом.

Ветеранська організація, колеги та друзі вітають Анатолія Петровича з ювілеєм і від душі бажають міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості та благополуччя!

Читайте также