понедельник, 17 октября 2022 г.

Світла пам'ять Володимиру Івановичу Ромаху

На 72 році пішов із життя почесний працівник УДП Володимир Іванович Ромах.

До Дунайського пароплавства Володимир Іванович прийшов у 1977 році, після закінчення експлуатаційного факультету Одеського інституту інженерів морського флоту, диспетчером служби з обслуговування транспортного флоту. Завдяки працьовитості, щирому інтересу до роботи та сумлінності, він незабаром добре освоїв основи, успішно вникав у питання комплексного обслуговування флоту.

З 1980 по 1983 був диспетчером агентства СДП в Русе (Болгарія). Після повернення до Ізмаїла прийшов на посаду інженера-диспетчера, потім групового інженера-диспетчера відділу завантаження служби перевезень та руху флоту. Завдяки досвіду, добре освоїв не лише своє коло обов'язків, а й суміжні, міг замінити будь-якого відсутнього спеціаліста відділу.

У 1988 році Володимир Іванович після реорганізації структурних підрозділів як фахівець, який володіє питаннями формування вантажної бази пароплавства та експлуатації флоту, був переведений на посаду начальника відділу експлуатації ліхтеровозного флоту.

У 1992 році В.І. Ромаха направили начальником представництва РДП у Празі, де він мав вирішувати комплексні завдання з аналізу обсягу та номенклатури вантажів, умови перевезень та фрахтових ставок, кон'юнктури фрахтового ринку та інші. Того ж року його професійні знання стали у пригоді на посаді директора спільного підприємства «Данумар».

У 1996 році він повернувся до пароплавства заступником начальника служби завантаження флоту по роботі з портами та клієнтурою. В останні роки був начальником фрахтового відділу департаменту річкових, пасажирських та транзитних перевезень, начальником служби маркетингу, заступником директора дивізіону УДП-речфлот, начальником служби експлуатації річкового та морського флоту, груповим інженером-диспетчером СЕФ, логістом управління комерційно-фрахтової роботи комерційного департаменту.

На всіх посадах Володимир Іванович залишався насамперед кваліфікованим, енергійним, ініціативним спеціалістом. Робота керівника сприяла його становленню як фахівця високого класу, що має широкий кругозір, досконало володіє сучасними методами управління транспортними процесами, вміє спрямувати зусилля підлеглих фахівців у потрібне русло.

За сумлінну працю В.І. Ромах був двічі удостоєний звання «Найкращий працівник ВАТ «Українське Дунайське пароплавство», почесними грамотами та подяками Міністерства транспорту України, ДДМРТУ, звання «Почесний працівник УДП».

Колеги, друзі глибоко сумують щодо смерті В.І. Ромаха і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.

Читайте также