вторник, 6 сентября 2022 г.

Вітаємо першокласників з початком навчального року!


Цього року в УДП продовжили традицію вітати з початком навчального року дітей своїх працівників, які вперше сіли за шкільну парту.

Новий навчальний рік розпочався в умовах воєнного часу. І наше головне завдання – зберегти життя та здоров’я наших дітей, зробити так, щоб навіть у таких складних умовах вони розвивалися, росли грамотними та освіченими, виявляли інтерес до навколишнього світу. А ще — хочеться, щоб діти посміхалися частіше, незважаючи ні на що. Це свято – спроба створити дітям гарний настрій, дати їм можливість весело провести час, створити відчуття захищеності та спокійного життя.

Організатором святкування Дня знань виступила первинна профспілкова організація пароплавства за підтримки адміністрації. Символічно, що святковий захід відбувся у залі музею УДП, де діти мали змогу наочно ознайомитись з історією підприємства, на якому працюють їхні батьки, взяти до рук предмети флотського вжитку та, можливо, подумати про свою майбутню професію.

З початком навчального року дітей та їхніх батьків сердечно привітали голова ППО Віталій Татарчук, начальник СБС капітан далекого плавання Володимир Варюшкін та завідувачка музеєм УДП Елла Польова. Сподіваємось, дітям сподобалась розважальна програма з веселою ведучою, цікавими конкурсами, рухливими іграми та призами. А на завершення всі дітлахи отримали корисні подарунки від профспілки.

Бажаємо всім дітям у навчальному році наполегливості, цікавості до знань та успішного навчання, а головне – наступного року сісти за парти під мирним небом і ніколи не згадувати слово «війна».







Читайте также