вторник, 9 августа 2022 г.

УДП готує кадри: молоді суднові механіки проходять практику на підприємстві


Навантаження на базу технічного обслуговування флоту УДП зростає, адже значно збільшився обсяг перевезень та кількість флоту.
За перше півріччя 2022 року було виконано 122 ремонти.

При збільшеному навантаженні особливо відчувається нестача кваліфікованих робочих кадрів — це одна з основних проблем бази. Тут, як і раніше, не вистачає фахівців з ремонту всіх напрямків.
Тому ми сьогодні особливо уважно дивимось у бік молоді, насамперед тих курсантів, які приходять на практику на БТОФ. Задача не лише навчити, але створит мотивацію, щоб молоді фахівці залишись у нас надовго.
Щороку база технічного обслуговування флоту УДП у якості виробничої бази бере участь у підготовці майбутніх суднових механіків – курсантів Дунайського інституту Національної академії «ОМА». У літні місяці на БТОФ проходять практику студенти 1-4 курсів спеціалізації «Управління судновими технічними системами та комплексами».
Хлопці бачать «наживо» суднові механізми в розібраному стані, знайомляться з їх будовою, отримують основні навички для роботи в машинному відділенні, знайомляться з усіма технологічними етапами ремонту та беруть у ньому безпосередню участь, знайомляться зі верстатами, ремонтним обладнанням, спецінструментами.
Сподіваємось, що це знайомство стане початком кар’єри молодих фахівців в Українському Дунайському пароплавстві.





Читайте также