вторник, 16 августа 2022 г.

УДП починає кампанію з перейменування флоту

Флот Українського Дунайського пароплавства збудований ще за часів СРСР. Судна, як правило, отримували назву російською. Буксири та теплоходи найчастіше називали на честь міст Радянського Союзу. Або їх іменами «вшановували пам’ять» радянських героїв та політичних діячів.

З самого початку війни Генеральний директор ПрАТ “УДП” Дмитро Москаленко підняв питання перейменування флоту. Його підтримало керівництво Міністерства інфраструктури. Більше ніяких згадок про міста країни-терориста рф, ніяких комсомолок, червоних партизанів тощо.

"Наразі у нашого пароплавства понад 100 суден, які мають власні назви. Технічно процедура перереєстрації досить непроста і витратна. Але ми починаємо цей процес. Судна УДП отримають нові українські назви.

У нас вже є ідеї і пропозиції. Водночас, ми пропонуємо дунайцям висловити власну думку та власне бачення нового «брендінгу» флоту УДП", - зауважує Дмитро Москаленко.

Усі, у кого є думки з цього приводу можуть залишити коментарі на офіційній сторінці Генерального директора ПрАТ "УДП" https://www.facebook.com/Дмитро-Москаленко-101650835955311

Читайте также