среда, 24 августа 2022 г.

Вітаємо з ювілеєм капітана А.І. Колесника!

Сьогодні ювілейну дату відзначає капітан річкових суден пароплавства Андрій Іванович Колесник.

До Дунайського пароплавства Андрій Іванович прийшов у 1968 році після закінчення Київського річкового технікуму. Починав із матроса, кермового теплохода «Братислава». Енергійний, грамотний фахівець із гарною теоретичною підготовкою, вивчав особливості судноводіння на різних ділянках Дунаю, набував власного досвіду. На «Братиславе» Андрій Іванович виріс до другого помічника капітана, а 1977 року його висунули на посаду інспектора з кадрів закордонного плавання.

П'ять років роботи у відділі кадрів стали корисним етапом у його житті, допомогли ближче пізнати людей, розвинути організаторські здібності.

1983 року А.І. Колесник знову перевівся до плавскладу. Працював другим, старшим помічником капітана на теплоходах "Механик Ян", "Механик Кобзев", "Константин Боженко", "Николай Будников". Без відриву від виробництва закінчив експлуатаційне відділення Горьківського інституту інженерів водного транспорту, 1989-го вже на посаді капітана очолив екіпаж теплохода «Белград».

А.І. Колесник працював на різних типах транспортних річкових суден пароплавства, зарекомендувавши себе як наполегливий, сумлінний, грамотний фахівець, з гарним практичним досвідом, що вміє ладнати з людьми. Очолював екіпажі теплоходів "Капитан Антипов", "Механик Сушков", "Белград", "Златоуст".

За сумлінну роботу неодноразово заохочувався почесними грамотами УДП, Одеської облдержадміністрації та облради, знаками «Почесний працівник УДП» та «Знак Пошани», «За безаварійну роботу. 20 років».

Служба безпеки судноплавства, колеги щиро вітають Андрія Івановича з ювілеєм і бажають міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих років життя, сімейного благополуччя та мирного неба.

Читайте также