вторник, 23 августа 2022 г.

З ювілеєм, Анатолію Васильовичу!


23 серпня виповнюється 75 років Анатолію Васильовичу Дев'ятаєву. За його плечима – великий життєвий та професійний шлях. Усе своє життя капітан-механік всіх груп суден А.В. Дев'ятаєв присвятив роботі на Дунаї. І основна її частина пов'язана з крилатим флотом.

Він пройшов усі щаблі від матроса до капітана – змінного механіка пасажирського судна. Здобув дві спеціальні освіти: без відриву від виробництва закінчив Київське річкове училище за спеціальністю «Судноводіння на внутрішніх водних шляхах», а знання з експлуатації суднових силових установок удосконалював в Одеському вищому інженерному морському училищі.

Ці знання стали йому у нагоді під час роботи на лоцманському катері «Полярний» служби «Трансфлот», а також на одному з найбільш затребуваних пасажирських суден на підводних крилах – «Восход-5».

У весняно-літній період теплохід виконував рейси на болгарській та румунській лініях – у Сілістру та Тулчу, перевозив пасажирів із Ізмаїлу до Кілії, Вилкового. У піковий сезон – з червня по вересень судноводії проводили за штурвалом по 12 годин на день, у колосальній напрузі, змінюючи один одного. Керувати швидкісним (60 км на годину) пасажирським судном у таких умовах – справжня майстерність.

Найкращим підтвердженням такої високої майстерності Анатолія Васильовича є знак «За безаварійну працю. 25 років". Його багаторічну плідну роботу також відзначено почесними грамотами ДДМРТУ та керівництва пароплавства, званням «Кращий працівник ПрАТ «УДП».

Ветеранська організація, служба безпеки судноплавства, ППО ПрАТ «УДП», колеги, рідні від щирого серця вітають Анатолія Васильовича Дев'ятаєва з 75-річним ювілеєм і бажають міцного здоров'я, щастя, благополуччя, оптимізму, радості та довгих років!

Читайте также