четверг, 24 марта 2022 г.

АМПУ оголошує про створення Гуманітарного центру допомоги працівникам морської галузі

Майже за місяць війни росія завдала руйнівних ударів по багатьох приморських містах, замінувавши морські шляхи у Чорному морі, що унеможливлює функціонування українських морських портів.

Наслідком агресії стала неможливість перебування мирних громадян у розбомблених або захоплених окупантами населених пунктах. Жителі окремих міст – у тому числі портовики та їх родини вимушені залишати свої домівки, майно і виїжджати на підконтрольні Україні території. Перш за все, зараз це стосується портовиків Маріуполя, філії ДП «АМПУ» та державного стивідора – ДП «ММТП».

У зв'язку з ситуацією, що склалася, за підтримки керівництва Мінінфраструктури, керівництво ДП «АМПУ» та Первинна профспілкова організація працівників ДП «Адміністрація морських портів України» оголошують про створення Гуманітарного центру допомоги працівникам морської галузі «Ми разом!». Метою такого заходу є комплексна, фахова, оперативна підтримка портовиків України, що вимушені евакуюватися з постраждалих внаслідок російської агресії міст.

АМПУ закликає приєднуватися до цієї ініціативи усі первинні профспілкові організації та профспілки портової галузі, галузеві асоціації, підприємства портової галузі, працівників підприємств та всіх небайдужих громадян і організацій.

Читайте также