понедельник, 14 марта 2022 г.

Інспекція з питань підготовки та дипломування моряків продовжує надавати послуги морякам

Від початку введення воєнного стану Інспекція з питань підготовки та дипломування моряків продовжує надавати послуги морякам. Державні кваліфікаційні комісії продовжують проводити засідання у містах Одеса та Ізмаїл.

За адресами місцезнаходження Одеської та Ізмаїльської філій ДП «Моррічсервіс», на сьогоднішній день, моряки можуть проходити комп’ютерне тестування на підтвердження кваліфікації за допомогою тесту Crew Evaluation System (CES) 6.0., а також АСТ-тесту відповідно до заявок, які були подані до 21.02.2022, та за результатами тестувань, отримувати відповідні протоколи ДКК.

Повторне підтвердження диплома без складання іспиту у державній кваліфікаційній комісії, при наявності підтвердженого стажу роботи на суднах з виконанням при цьому функцій, що відповідають диплому, що підтверджується, а також дотриманні інших вимог, регламентованих статтею 51 Кодексу торговельного мореплавства України проводиться в штатному режимі враховуючи обмеження та заборони встановлені воєнним станом.

Також продовжується видача послужних книжок моряка, але зазначену послугу можливо отримати тільки в сервісних центрах ДП «Моррічсервіс» в містах Одеса та Ізмаїл, оскільки здійснення кур’єрської доставки на території країни ускладнено.

Адреси філій "Моррічсервіс":

СЦ Моррічсервіс Одеса,
вул. М. Грушевського, 39Є.
Тел: 0671773678.

СЦ Моррічсервіс Ізмаїл,
вул. Свято-Нікольська, 50.
Тел: 0677884407.

Читайте также