вторник, 16 ноября 2021 г.

Вітаємо зв’язківців з професійним святом!


Життя сучасної людини важко уявити без радіо, телебачення, телефону та Інтернету. Все це стало невід'ємною частиною нашого побуту та сприяє соціальному та економічному розвитку суспільства. 16 листопада своє професійне свято відзначають фахівці з усіх цих сфер діяльності. І серед них – працівники зв'язку, які забезпечують роботу телефонних та інтернет мереж. Завдяки їхній щоденній копіткій праці розробляються нові послуги зв'язку, модернізуються ті, що існують, покращується якість їхньої роботи.

В Українському Дунайському пароплавстві цього дня своє професійне свято відзначають фахівці служби інформаційно-аналітичного забезпечення, які створюють постійну взаємодію між підрозділами, оперативний та надійний зв'язок берега та флоту.

Кожного дня вони займаються питаннями забезпечення підприємства електронними видами зв'язку з суднами за допомогою електронної пошти та супутникового зв'язку, а також мобільного зв'язку для працівників підприємства, комп'ютерним забезпеченням, підтриманням у належному стані телефонних мереж пароплавства.

Свій відбиток на роботу фахівців СІАЗу зараз накладає пандемія коронавірусу COVID-19. Навіть в цих умовах вони вживають максимально можливих засобів щодо забезпечення роботи працівників ПрАТ “УДП” у дистанційному режимі, не допускаючи збоїв в роботі всіх видів зв'язку.

Тож вітаємо зв’язківців з професійним днем! Бажаємо вам безперебійної роботи обладнання, надійного та сталого зв'язку, успіхів у праці!

Читайте также