вторник, 5 мая 2020 г.

Вітаємо механіка теплохода «Україна» Юрія Ремесло з ювілеєм!



5 травня Юрію Івановичу Ремесло виповнюється 60 років. 

У пароплавстві Юрій Ремесло трудиться з 1982 року. На підприємство прийшов відразу після закінчення Одеського вищого інженерного морського училища, де здобув фах інженера-судномеханіка. Його перші кроки на флоті пов'язані з річковими транспортними трудівниками - теплоходами «Кузьма Галкин» і «Никифор Шолуденко», але вже через рік перейшов на пасажирський флот. І ось уже 37 років не зраджує своїй професійній мрії, виріс до керівника машинної команди. 

На флоті Юрія Івановича знають як висококваліфікованого фахівця й відповідального командира. Справу свою любить, завжди готовий підтримати колег, поділитися досвідом з підлеглими. Його поважають за професіоналізм і життєвий оптимізм. 

Трудові успіхи Юрія Ремесло відзначені Подякою Міністерства інфраструктури України, почесними грамотами керівництва пароплавства та Ізмаїльського міського голови, знаком «Почесний працівник УДП». 

Від імені служб управління персоналом та експлуатації флоту, технічної служби, відділу управління пасажирським флотом сердечно вітаємо Юрія Івановича з чудовою ювілейною датою! 

Бажаємо здоров'я, щастя, благополуччя, душевного тепла й рівноваги, професійних успіхів і удачі на життєвому шляху!

Читайте также