среда, 6 мая 2020 г.

УДП готове допомогти медикам



Багато підприємств та приватних компаній намагаються надавати найрізноманітнішу допомогу співробітникам лікарень, де приймають пацієнтів з коронавірусом, підтримуючи їх наявними ресурсами. Свою частку допомоги прагне надати й ПрАТ «УДП», тим більше, що ситуація з COVID-19 все ще залишається нестабільною. 

У Кілійського суднобудівно-судноремонтного заводу - структурного підрозділу УДП - є власна киснева станція, яка забезпечує виробництво зварювальних робіт. За технологією процесу, киснева станція працює цілодобово, без перерв, і має можливість безкоштовно забезпечити лікувальні установи киснем, в першу чергу для лікування пацієнтів, які потребують штучної вентиляції легенів. Варто зазначити, що послугами кисневої станції КСБСРЗ вже не раз користувалася Кілійська міська лікарня. 

В умовах непростої боротьби з COVID-19, керівництво підприємства виступило з пропозицією до адміністрації Дунайської обласної лікарні, Ізмаїльської та Кілійської міських лікарень скористатися технологічними можливостями КСБСРЗ і використовувати кисень для забезпечення роботи апаратів штучної вентиляції легенів. У разі, якщо при напливі пацієнтів не вистачатиме ресурсів новозбудованої на території ДОБ кисневої станції, резерви Кілійського заводу можуть стати гарною підмогою для медиків.

Читайте также