пятница, 8 мая 2020 г.

Вітаємо з Днем пам'яті та примирення та 75-ю річницею Великої Перемоги над нацизмом!



Шановні ветерани Другої світової війни, дорогі моряки-дунайці, працівники Українського Дунайського пароплавства! 

Сердечно вітаємо вас з Днем пам'яті та примирення та 75-ю річницею Великої Перемоги над нацизмом! 

З кожним роком все далі в історію відходять драматичні події Другої світової війни, чиє полум'я нещадно обпекло молодість наших дідів, батьків, матерів, братів, сестер. Перемога над ворогом досягнута ціною життя мільйонів людей і завдяки власній мужності та хоробрості солдатів на полях битв і трудівників тилу. 

Неоціненний внесок у боротьбу із загарбниками внесли й моряки торгового флоту Дунайського пароплавства, які з 1944 року забезпечували перевезення військової техніки, боєприпасів і постачання для наступаючих військ 3-го Українського фронту. 

Багато що змінилося в нашому житті з тих пір, але нечуваний подвиг, мужність, відвага, стійкість і відданість своїй батьківщині нашого старшого покоління залишаться назавжди в пам'яті народній. 

В цей травневий день ми схиляємо голови в пам'ять про всіх, чиє життя забрала війна, щиро дякуємо тим, хто відновлював міста і села, славимо трудівників тилу, чия самовіддана праця наближала розгром ворога. 

Низький уклін вам, ветерани, за подвиг, за працю й чесне життя! 

Кращий пам'ятник героям - наша пам'ять про великий подвиг, турбота про тих, хто відстояв майбутнє. 

Від щирого серця бажаємо всім міцного здоров'я, сімейного щастя й благополуччя, добра та процвітання, взаєморозуміння, людської вдячності й поваги. Нехай в душі кожного панують мир і злагода, а над головою сяє чисте небо! 

Адміністрація ПрАТ «УДП».

Читайте также