четверг, 14 октября 2021 г.

Вітаємо із Днем захисника України, Днем українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!



14 жовтня об’єднує величні свята – День українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України.

День українського козацтва – данина пошани героїзму козаків, котрі боролися за вільне життя в незалежній державі, незабутнім сторінкам історії українського національно-визвольного руху.

Символічно, що День козацтва відзначається разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі.

14 жовтня також вписане у календар української історії, як день захисника України. Впродовж останніх років наші земляки, беручи участь у бойових діях на Сході України, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

Цей деньстав уособленням мужності й самовідданості, лицарства і благородства, це день справжніх оборонців, визволителів і захисників України.

Вітаємо усіх з цими святами та бажаємо миру і добра вашим оселям! Висловлюємо нашим захисникам вдячність, любов та повагу та бажаємо міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, твердості духу й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях!

Читайте также