четверг, 14 октября 2021 г.

Вітаємо з 77-річчям Українського Дунайського пароплавства!



Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, ветерани!

14 жовтня виповнюється 77 років від дня заснування Українського Дунайського пароплавства — однієї з найбільших в Україні судноплавних компаній.

Сторінки історії УДП зберігають яскраві трудові досягнення та звершення. Створення пароплавства стало знаковою подією для соціально-економічного розвитку Ізмаїла, багато сімей пов'язали свою долю з підприємством.

За минулі роки моряки-дунайці здійснили вагомий внесок у розвиток нашого підприємства, підвищення економічного потенціалу країни в цілому та зміцнення її авторитету серед інших держав світу.

Багато років колектив пароплавства вдало виконував всі поставлені перед ним завдання, збільшуючи свій технічний і кадровий потенціал. Висока якість роботи, відданість справі, оперативність, відповідність європейським стандартам завжди були притаманні УДП.

Як одне з найбільших транспортних підприємств України та дунайського регіону, УДП в часи економічної кризи зберегло високопрофесійний колектив, збільшивши його славетні традиції. І в цьому чимала заслуга багатьох поколінь, які назавжди з'єднали свої долі, долі своїх родин з рікою та морем.

Щиро вітаємо з 77-ю річницею заснування пароплавства всіх, хто віддав підприємству роки плідної праці, хто за будь-яких умов був йому відданий. Окремі вітання та вдячність ветеранам флоту, які всю наснагу, досвід, знання та майстерність віддають справі підготовки нового покоління фахівців.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, великого особистого щастя, витримки та організованості, успіхів у праці на благо нашого підприємства!

Павло ЯЦЕНКО,
в.о. голови Правління ПрАТ “УДП”,

Віталій ТАТАРЧУК,
голова ППО ПрАТ “УДП”,

Людмила ПАВЛЕНКО,
голова ради ветеранів.

Читайте также