вторник, 24 августа 2021 г.

Представники УДП взяли участь в міському мітингу до 30-ї річниці Незалежності України




Проголошення 24 серпня 1991 року Акта про незалежність України – одна із найяскравіших сторінок в історії сучасної України. День незалежності – особливе свято, воно широко відзначається не лише на державному рівні, а близьке й дороге кожній українській родині, кожному громадянину, який любить і шанує свою землю, свій народ.

Сьогодні Україна відзначає 30-ту річницю незалежності. В Ізмаїлі в цей день біля пам'ятника Т.Г. Шевченку пройшов урочистий мітинг, в якому взяли участь представники міської та районної влади, підприємств і організацій, духовенство, військовослужбовці, городяни.

Від Українського Дунайського пароплавства в урочистому заході взяли участь керівники підрозділів і служб пароплавства, первинної профспілкової організації.

Святкування 30-ї річниці Незалежності України розпочалося з виконання державного гімну України та привітань від імені міського голови Андрія Абрамченка.

Міський голова вручив почесні грамоти Одеської ОДА за заслуги в становленні та розвитку незалежної соборної України, особистий внесок у громадську діяльність, забезпечення соціально-економічного, медичного розвитку області, вагомі досягнення у професійній діяльності, високий професіоналізм та з нагоди 30-ї річниці незалежності України заслуженим працівникам комунальних установ Ізмаїла.

Продовжився урочистий захід святковим міні-концертом талановитих міських вокалістів і покладанням квітів до пам'ятника борцю за українську незалежність Т.Г. Шевченку.

На честь 30-ї річниці Незалежності волонтери, активісти, представники ветеранських, громадських і релігійних організацій, воїни АТО пронесли вулицями міста стометровий державний прапор України - від пам'ятника Тарасу Шевченку до площі Перемоги. Тут хвилиною мовчання вшанували героїв, які боролися за незалежність держави.


















Читайте также