вторник, 24 августа 2021 г.

Вітаємо з Днем незалежності України!



Шановні працівники Українського Дунайського пароплавства, ветерани підприємства, колеги!

Від імені керівництва Українського Дунайського пароплавства сердечно вітаємо вас з Днем державного прапора та Днем незалежності України!

День Незалежності є опорною точкою в новітній історії України. 30 років тому Україна вступила на шлях побудови нової правової держави Це день, коли кожен українець відчуває гордість за свою країну. Проголошення незалежності стало визначною подією нашої держави та відкрило унікальну можливість для економічного зростання, духовної досконалості, культурного розвитку всієї країни та кожного з нас.

Ця дата - ще й привід задуматися над тим, що ми зробили і що нам разом ще належить зробити, щоб наш край, наша країна досягли розквіту.

Українському Дунайському пароплавству, що є єдиною державною судноплавною компанією, випала величезна честь представляти нашу державу в Європі. Ми єдині на Дунаї, над чиїми суднами майорить державний прапор України. Щодня працівники пароплавства своєю якісною, сумлінною працею утверджують авторитет і незалежність нашої держави, зміцнюють імідж України на міжнародному рівні. У цей святковий день бажаємо колективу ПрАТ «УДП» міцного здоров'я, щастя, творчого та виробничого натхнення, невичерпної енергії та віри в майбутнє України!

Читайте также