среда, 14 апреля 2021 г.

Вітаємо з ювілеєм Юрія Манєва!




14 квітня ювілейну дату відзначає колишній капітан річкових суден УДП Юрій Васильович Манєв.

Уродженець міста Рені, Юрій Васильович, як і багато його колег, починав свій шлях судноводія з посади матроса. Після навчання у Кілійській моршколі в 1960 році був прийнятий в СДП. Працював матросом, боцманом на річкових суднах, без відриву від виробництва закінчив Київський річковий технікум за спеціальністю “Судноводіння”. Придбав хороший досвід роботи на всіх ділянках Дунаю, просуваючись по службовій драбині від третього до старшого помічника капітана. Працював на теплоходах “Анапа”, “Гурзуф”, з 1982 року підміняв капітана, а пізніше був затверджений на цій посаді.

Очолював екіпажі теплоходів "Вена”, “Алексей Ивлев”, “Никифор Шолуденко”. Як впевнений і досвідчений судноводій, не тільки працював безаварійно, а й приділяв увагу становленню молодих штурманів. Його сумлінна праця на підприємстві протягом 54 років відзначена почесними грамотами УДП та Ізмаїльського міського голови.

Ветеранська організація, колеги, друзі, вітають Юрія Васильовича з 85-річчям і бажають міцного здоров'я, бадьорості, сімейного тепла, гарного настрою і ще довгих років життя!

Читайте также