четверг, 21 января 2021 г.

Посол України в Угорщині в якості Голови Дунайської Комісії прийняла з візитом у штаб-квартирі ДК у Будапешті делегацію ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство»




20 січня 2019 року Посол України в Угорщині в якості Голови Дунайської Комісії прийняла з візитом у штаб-квартирі ДК у Будапешті першу делегацію в цьому році – представників української компанії ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» на чолі з в.о. голови правління Олексієм Хомяковим.

За участі Генерального директора Секретаріату ДК Манфреда Зайтца обговорили питання поточної активності Дунайської Комісії, сучасні потреби та проблеми флоту, підтвердили важливість посилення взаємодії між судноплавними компаніями та міжнародною організацією для оперативного вирішення нових викликів і загроз, які стоять на шляху розбудови вільного судноплавства на Дунаї.
Важливо, щоб Дунайська Комісія сприяла лібералізації транспортних ринків, виробленню гармонізованих підходів до реалізації орієнтованої на вантажовласників транспортної політики, забезпеченню надійного та безпечного переміщення товарів з метою підвищення привабливості дунайського судноплавства як важливого елементу транспортного коридору Європа-Азія.

Читайте также