понедельник, 14 декабря 2020 г.

Вітаємо Сергія Буторіна з 60-річчям!




Служба управління персоналом, колеги вітають з ювілеєм механіка річкових суден пароплавства Сергія Буторіна. 

Флотську спеціальність Сергій Вікторович вибрав, продовжуючи справу батька, який працював механіком на судах СДП. Професію моториста-матроса придбав в Одеському ГСПТУ-14. Після повернення в Ізмаїл пішов працювати на судна портофлоту Ізмаїльського морського торгового порту. У 1985 році без відриву від виробництва закінчив Київське річкове училище та перейшов на посаду другого механіка. 

У Дунайському пароплавстві С.В. Буторін трудиться з 2005 року. Першим його судном став теплохід «Капитан Белинский». З 2007 року працює механіком на судах транспортного флоту пароплавства, довгий час очолював машинну команду теплохода «Пермь». 

В екіпажах, де йому довелося працювати, Сергій Вікторович зарекомендував себе грамотним, сумлінним технічним фахівцем, хорошим організатором, товариською та доброзичливою людиною. 

У день ювілею бажаємо Сергію Вікторовичу професійних успіхів, задоволення від роботи, терпіння й стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть в душі, удача супроводжує у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!

Читайте также