суббота, 29 августа 2020 г.

Вітаємо Кілійський СБСРЗ з 76-річчям!


29 серпня Кілійський суднобудівно-судноремонтний завод, який входить до структури Українського Дунайського пароплавства, відзначає 76 річницю з дня свого заснування. 

Завод є яскравим прикладом спадкоємності поколінь судноремонтників, незмінності трудових традицій. Долі КСБСРЗ та УДП нерозривно переплетені між собою, пов'язані тісним і плідним співробітництвом. 

Святкову дату колектив зустрічає з робочим настроєм, благо, завод зараз забезпечений завантаженням. З початку року на підприємстві відбулися зміни в позитивну сторону, підприємство отримало друге дихання. У пароплавства і заводу спільні цілі - зміцнення економіки підприємства, досягнення фінансової стабільності та розвитку, відродження колишньої слави та масштабів виробництва. 

Сьогодні головне завдання пароплавства - зберегти виробничі потужності заводу й вивести його на новий рівень. Це дозволить не тільки розвивати підприємство, а й створити нові робочі місця, підвищити рівень життя місцевого населення. 

Вітаємо колектив заводу зі святковою датою і бажаємо подальшого розвитку, реалізації нових проектів, високих обсягів виробництва, примноження кращих традицій та надійних партнерів! 








Читайте также