понедельник, 4 мая 2020 г.

З ювілеєм, Миколо Івановичу!



48 років в сфері судноремонту - стільки налічує трудовий стаж суперінтенданта технічної служби Миколи Івановича Боброва. 

У СДП він прийшов в 1972 році після закінчення Одеського інституту інженерів морського флоту за фахом інженер-механік. Працював на Ізмаїльському судноремонтному заводі інженером-конструктором техвідділу, виконробом з судноремонту, начальником судокорпусного цеху, начальником виробничо-диспетчерського відділу, старшим виконробом з судноремонту. У 2008 році перевівся в Українське Дунайське пароплавство груповим інженером-механіком служби суднового господарства. Останнім часом працює на посаді суперінтенданта технічної служби. 

За довгі роки Микола Іванович набув чималий практичний досвід в технічній підготовці та організації ремонту флоту. Він – відповідальний, грамотний фахівець, для якого на першому місці робота, бездоганне виконання виробничих завдань. 

За сумлінну працю Н.І. Бобров нагороджений почесними грамотами УДП, Одеської облради, знаком «Почесний працівник морського і річкового транспорту». 

Сьогодні Микола Іванович відзначає ювілейну дату. Колеги бажають йому міцного здоров'я, благополуччя, бадьорості, щастя, успіхів у всіх починаннях!

Читайте также