пятница, 6 марта 2020 г.

ПРИКОРДОННИКИ, ПОЛІЦЕЙСЬКІ, ГВАРДІЙЦІ ТА РЯТУВАЛЬНИКИ У МІСТІ ІЗМАЇЛ ДО СВЯТА ВСІХ ЖІНОК ВЛАШТУВАЛИ ФЛЕШМОБ



5 березня на площі Перемоги міста Ізмаїл відбувся флешмоб під назвою «Нежіноча професія», присвячений Міжнародному жіночому дню. Захід відбувся за ініціативи Ізмаїльського прикордонного загону при сприянні міського голови. У ньому взяли участь представниці прекрасної половини від Ізмаїльського прикордонного загону, Ізмаїльського відділу Національної поліції, відділу патрульної поліції у місті Ізмаїл, військової частини Національної гвардії України та відділу ДСНС у м. Ізмаїл із залученням військової та спеціальної техніки. Назва заходу була спеціально взята в лапки, адже на сьогоднішній день фактично немає поділу на жіночу та нежіночу професію. Жінки-прикордонники на рівні з чоловіками виконують покладені на них обов’язки і при цьому залишаються ніжними та тендітними. 

Кожен хто прийшов на площу Перемоги мав можливість сфотографуватися із красунями у формі біля службового транспорту. Цей флешмоб викликав особливий інтерес у школярів міста та району, а також дівчат-ліцеїстів військово-морського ліцею. Дівчата та хлопці буквально завалили питаннями з приводу служби прикордонниць та представниць інших структур МВС. 

Наприкінці заходу заступник міського голови Сергій Павлухін від імені міського голови привітав дівчат у пагонах із прийдешнім святом та подарував квіти. 

Ігор Перегняк, 
помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону – начальник прес-служби, підполковник. 







Читайте также