суббота, 7 марта 2020 г.

Вітаємо Олександра Куркіна з 75-річчям!



Сьогодні, 7 березня, ювілейний день народження відзначає ветеран Українського Дунайського пароплавства, капітан річкових суден Олександр Куркін. Олександру Миколайовичу виповнюється 75! 

У пароплавство ювіляр прийшов в 1963 році після закінчення Кілійської мореходної школи. Пройшов усі щаблі службової драбини - від матроса до капітана. Прагнучи досконально освоїти професію судноводія, без відриву від виробництва закінчив Київське річкове училище та ОВІМУ. На вищу командирську посаду затверджений в 1985 році. 

У різний час Олександр Куркін очолював екіпажі суден типу «Капитан Антипов», теплоходів «Анапа», «Амур», «Днепропетровск», «Борис Макаров», «Механик Ян». З 2003 року і до виходу на заслужений відпочинок в 2008-му працював на «Курске». 

На флоті Олександра Миколайовича знають як відповідального командира й керівника. У період активної професійної діяльності основним пріоритетом для нього були якісне перевезення вантажів і безаварійна робота судна. При цьому він умів створити здоровий робочий клімат в екіпажі, згуртувати колектив, націлити його на досягнення високих виробничих результатів. 

Від імені служб безпеки судноплавства та експлуатації флоту, управління персоналом, екіпажів річкових суден прийміть, Олександр Миколайович, сердечні вітання з ювілеєм! 

Бажаємо міцного здоров'я, сімейного тепла й благополуччя, оптимізму, гармонії в душі. Нехай кожен новий день дарує радість, бадьорість і удачу!

Читайте также