пятница, 6 марта 2020 г.

Анжела Горщенко: бажаю всім щастя!


Старшого інспектора Анжелу Горщенко можна назвати «жіночим обличчям» сектора охорони та контролю СЕБтаЗК пароплавства, її знають як берегові працівники, так і моряки. У пароплавстві вона працює з 1985 року після закінчення ТУ-9. Починала на морських судах офіціантом-бортпровідником, потім, після закінчення курсів при УКК пароплавства - кухарем. 

Анжела більше 15 років пропрацювала у морі. Їй би хотілося пов'язати з ним усе своє життя, однак треба було приділяти більше уваги дітям, тому перейшла на берегову роботу. Вона заочно закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «Менеджмент». Деякий час після цього працювала інспектором у відділі кадрів пароплавства, а в 2010-му перевелася в групу охорони берегових об'єктів відділу охорони. В її обов'язках - забезпечення дотримання пропускного режиму в адмінбудинку та на берегових об'єктах підприємства, видача перепусток морякам та відвідувачам, контроль за роботою підлеглих. 

До роботи Анжела відноситься відповідально і з почуттям обов'язку, але в пароплавстві її знають і з іншого боку - як товариську, доброзичливу людину, хорошого друга й турботливу маму. Вона вміє швидко знайти з усіма спільну мову, володіє хорошим почуттям гумору, із задоволенням бере участь в святкових заходах колективу. 

У переддень 8 Березня Анжела Валеріївна надсилає добрі побажання до всієї жіночої половини колективу пароплавства:
- Любі жінки, будьте завжди кохані й частіше посміхайтеся. Здоров'я вам, радості, добра та благополуччя. Найгарніший наряд жінки - це щастя. Побажаю вам носити його, не знімаючи. Нехай ваш будинок буде наповнений затишком, розумінням і щастям. Всім, хто сумує - перестати. Хто хворий - не хворіти. Всім, хто втратив - знайти. У кого проблеми - розгребти. Всім, хто посміхається - продовжувати. А хто щасливий - так тримати! Друзям - щоб не губилися, тим, кого я знаю - миру в домі й радості в серці. А своїм рідним я хочу сказати, що дуже їх люблю!

Читайте также