четверг, 5 марта 2020 г.

В Ізмаїльському загоні змагались жінки-прикордонники



Спортивне свято, присвячене Міжнародному жіночому дню, відбулось 4 березня у Ізмаїльському прикордонному загоні. Довести свою перевагу у військово-прикладних видах спорту зійшлися команди «Динаміт» від управління загону, «Сузірʼя» від відділу прикордонної служби «Ізмаїл» та «Морячки» від Навчального центру Морської охорони. 

Відкрив змагання начальник Ізмаїльського прикордонного загону підполковник Олександр Берник, який побажав спортсменкам вдалого виступу. 

В перервах між дисциплінами змагань своєю творчістю радували військовий оркестр Навчального центру Морської охорони та вокаліст Обласного центру національних культур Сергій Нейчев. Завдяки шаленій підтримці вболівальників, на майданчику було дуже гамірно. У цих змаганнях було й творче завдання. Своїм гумором команда «Динаміт» змусила усіх сміятися до сліз, а учасники команди «Сузірʼя» та «Морячки» під час виконання пісень торкнули душу усіх без виключення присутніх. 

За результатами протистоянь третє місце посіла команда відділу прикордонної служби «Ізмаїл», друге - управління Ізмаїльського загону, перше - Навчального центру Морської охорони. 

Наприкінці спортивного заходу підполковник Олександр Берник вручив переможцям нагороди та торти. 




Читайте также