понедельник, 16 марта 2020 г.

Про доручення щодо виконання заходів, передбачених протоколом Ізмаїльської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 16.03.2020 та п. 1 розпорядження Ізмаїльського міського голови "Про невідкладні заходи"



Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу Ізмаїльської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 16.03.2020, з метою реалізації заходів щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, на території м. Ізмаїл:

1. Доручити Ізмаїльському відділу ГУ НП в Одеській області, відділу з організації несення служби в м Ізмаїл Управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції та військовій частині 3058 Національної гвардії України забезпечити контроль за виконанням заходів, передбачених протоколом Ізмаїльської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 16.03.2020 та п. 1 розпорядження Ізмаїльського міського голови «Про невідкладні заходи щодо попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19, на території м. Ізмаїл» №157р від 16.03.2020 про тимчасове зупинення з 12:00 16 березня 2020 року роботи об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих у м. Ізмаїл, а саме:

- кінотеатрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;

- дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних;

- фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів, парків атракціонів;

- усіх магазинів, крім продуктових, та аптек;

- торговельно-розважальних центрів;

- усіх ринків (крім продуктової частини Центрального ринку);

- ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів;

- інших закладів, підприємств та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівників).

2. Проінформувати про прийняте рішення Ізмаїльську місцеву прокуратуру, Ізмаїльський відділ УСБУ в Одеській області.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою. 

Ізмаїльський міський голова А.В. Абрамченко.

Читайте также