среда, 5 декабря 2018 г.

Дмитро Чалий здійснив інспекцію Кілійського суднобудівно-судноремонтного заводу

Дмитро Чалий
Дмитро Чалий та директор КСБСРЗ Юрій Сливчук

5 грудня голова Правління Українського Дунайського пароплавства Дмитро Чалий інспектував Кілійський суднобудівно-судноремонтний завод (КСБСРЗ). Мета інспекції – перевірка стану виконання та контроль якості ремонтних робіт флоту УДП.


Дмитро Чалий обговорив з директором КСБСРЗ Юрієм Сливчуком першочергові виробничі питання підвідомчого підприємства, зустрівся з працівниками заводу. 

За 11 місяців поточного року відремонтовано 60 одиниць флоту, як Українського Дунайського пароплавства, так і сторонніх замовників. Сьогодні, крім флоту УДП, на заводі ремонтується теплохід «Rubikon» (Словаччина).  Цьогоріч на заводі виконано поточний ремонт сліпа, відремонтовані дахи механічного та судокорпусного цехів, підстанції, відновлено 10-тонний і 40-тонний крани.

Дмитро Чалий
В одному з цехів КСБСРЗ
«Високе завантаження флоту, несприятливі навігаційні умови зумовили інтенсифікацію ремонту як самохідного, так і несамохідного флоту. В цілому колектив КСБСРЗ справляється з вимогами пароплавства, – зауважив Дмитро Чалий. – Хочу відзначити, що рік тому на заводі були певні проблеми з умовами праці та побуту працівників заводу. Станом на сьогоднішній день практично всі з них вирішені».

Читайте также