среда, 13 сентября 2023 г.

УДП на 60% підвищує зарплати екіпажів суден

З 1 вересня оклад судноводіїв зросте до 40 тис. грн, добові - до 210 євро. Плюс премії за перевиконання рейсового завдання, навчання кадетів та інші додаткові роботи.

Компанія наразі пропонує найбільші зарплати на Нижньому Дунаї.

Судноводії УДП на місяць зможуть заробляти понад 7 тисяч євро.

Оклади зросли у всіх без винятку екіпажів. Але найбільше зростання у команд, що мають не двох, а трьох судноводіїв з дипломами «С».

Таким чином УДП стимулює команди переходити на цілодобовий графік роботи, що пришвидшує обертання флоту, динаміку перевезень вантажу.

Суттєво підняли зарплати не лише судноводіям, але й всім іншим членам екіпажів – механікам, електромеханікам, боцманам, матросам, кухарям.

В пароплавстві пішли назустріч командам та збільшили штатну кількість екіпажів. Це зменшить навантаження на команди, дозволить повноцінно відновлюватись після робочої зміни, знизить ризик травматизму тощо.

Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко звернувся до величезної спільноти судноводіїв-дунайців, які вийшли з УДП, а тепер працюють у різних країнах.

"Друзі, у нас сьогодні стратегічна задача вивезти врожай! І нам дуже потрібна ваша допомога!

Старого УДП немає, є нове УДП, яке сплачує зарплати день в день. Ще торік була погашена заборгованість, утворена нашими попередниками. Ми все платимо вчасно, як домовлялись. Додаткова матеріальна допомога при відпустці, 13 зарплата наприкінці року. Повний соціальний пакет.

Вирішено питання бронювання. Плавсклад бронюється одразу після прийняття на роботу.

Ми пропонуємо роботу на повністю відремонтованих суднах, на 100% готових до роботи.

Друзі, повертайтесь і ми разом допоможемо країні, яка б’ється з ворогом і для якої критично важливі експортні надходження від аграрного сектору!"

Читайте также